In preparation for the Olympics in Beijing, Eric Paris Salons Ltd. wanted to create a large and luxurious spa and salon that would provide a memorable experience for customers while also offering the ability to host large groups simultaneously. GRAFT LLC's design has a red nail polish-colored, sensuous staircase linking the two floors. Meanwhile, polished stainless steel elements provide playful reflections. The staircase leads to a catwalk and eventually haircutting stations and discrete beauty rooms and massage stations. On the ground floor, manicure and pedicure stations are set in the open and facing each other, creating a communal setting in which customers can converse or merely admire each other.

Project Name
Eric Paris Salon

Location
Beijing, China

Square Footage
5,800 square feet

Architect
GRAFT LLC

Developer/Owner
Eric Paris Salons, Ltd.

Credits

Lighting Design
CDMA Lighting